Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kentsel dönüşüm çalışması kapsamında bu yaz yeni binaların temellerinin atılacağını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Özdoğan, kentsel dönüşüm projesinin planlandığı...

01 Nisan 2021 Perşembe 14:44
Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kentsel dönüşüm çalışması kapsamında bu yaz yeni binaların temellerinin atılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Özdoğan, kentsel dönüşüm projesinin planlandığı gibi devam ettiğini belirtti.

Proje kapsamında 10 hektarlık alanda 600'e yakın bağımsız birimin yıkımını tamamladıklarını anlatan Özdoğan, birinci etap 4 bloğu vatandaşlara teslim ettiklerini, haziran sonu itibariyle beşinci bloğun anahtar teslimini yapacaklarını kaydetti.

Kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çehresinin değişeceğini belirten Özdoğan, "İlçemize yeni değer katacak vizyon projemiz kentsel dönüşümde, 1101 Konut, 20 bin metrekarelik ticaret alanı, yeni meydan olmak üzere Hacılar Belediyesinin 20 milyon liralık bütçesinin 10 katı kadar bir proje söz konusu oluyor. İnşallah en kısa sürede söz verdiğimiz gibi daireleri hak sahiplerine teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.