Hacılar'da mezarlık ve camilerde bayram temizliği yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde belediye ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle mezarlık ve camilerde temizlik yaptı.Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yazılı açıklamasında, Kurban Bayramı'na milletçe ulaşmanın...

06 Temmuz 2022 Çarşamba 14:43
Hacılar'da mezarlık ve camilerde bayram temizliği yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Hacılar ilçesinde belediye ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle mezarlık ve camilerde temizlik yaptı.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yazılı açıklamasında, Kurban Bayramı'na milletçe ulaşmanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Temizlik, zabıta ve veteriner hizmetlerinin bayram boyu çalışmalarına devam edeceğini belirten Özdoğan, "Bayram öncesinde vatandaşların temiz bir ortamda kabir ziyaretlerini yapabilmeleri adına ilçe mezarlığında yabani ot ve temizlik çalışması yapıldı. İlçe genelindeki tüm camilerde de iç, çevre temizliği ve genel bakım çalışması gerçekleştirildi." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.