Hacılar'da sokak ve yaban hayvanları yiyecek

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesince yoğun kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için ilçede çeşitli noktalara yem bırakıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, kar yağışından...

25 Ocak 2022 Salı 13:19
Hacılar'da sokak ve yaban hayvanları yiyecek

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesince yoğun kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için ilçede çeşitli noktalara yem bırakıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, kar yağışından olumsuz etkilenen sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarına ve daha çok kırsal kesimlerde araziye yiyecek bıraktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan 6 besleme noktasına düzenli olarak yiyecek bı5raktıklarını belirterek, "İçinde bulunduğumuz kış şartlarında tabi ki tüm canlıları düşünen bir belediye olarak sokak hayvanlarını da düşünmeye devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizde bulunan besleme odaklarının yemlemesini sürekli yapıyoruz. Her türlü canlının yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.