Hacılar'daki ihtiyaç sahibi ailelere 6,5 milyon liralık destek ulaştırıldı

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, pandemi sürecinde ilçedeki ihtiyaç sahibi aileler için ilgili bakanlık ve hayırseverler aracılığıyla 6,5 milyon lira ulaştırıldığını bildirdi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

11 Mayıs 2021 Salı 12:02
Hacılar'daki ihtiyaç sahibi ailelere 6,5 milyon liralık destek ulaştırıldı

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, pandemi sürecinde ilçedeki ihtiyaç sahibi aileler için ilgili bakanlık ve hayırseverler aracılığıyla 6,5 milyon lira ulaştırıldığını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Özdoğan, tam kapanma sürecinde 300 aileye 1100'er liralık sosyal yardım yapıldığını aktararak, ilgililere teşekkür etti.

Özdoğan, "Devletimizin pandeminin başladığı ilk günden itibaren bugüne kadar ilçemize yaptığı sosyal yardım miktarının 6,5 milyon lira olduğunun altını çizmek istiyorum. Ramazan ayı boyunca da hayırseverlerimizin 500 bin liralık nakdi ya da ayni desteklerini ilgili hanelere ulaştırmış bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.