Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu görevine başladı

KONYA (AA) - AK Parti'den Hadim Belediye Başkanı seçilen Ahmet Hadimioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden belediye başkanlığına seçilen Hadimioğlu, İlçe Seçim Kurulu'ndan...

09 Nisan 2019 Salı 12:15
Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu görevine başladı

KONYA (AA) - AK Parti'den Hadim Belediye Başkanı seçilen Ahmet Hadimioğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden belediye başkanlığına seçilen Hadimioğlu, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geldi.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen törende konuşan Hadimioğlu, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, tüm ilçenin belediye başkanı olmaya devam edeceğini söyledi.

Üzerinde çok büyük bir sorumluluk bulunduğunu belirten Hadimioğlu, "Vatandaşlarımızın teveccüh ve desteği ile yeniden belediye başkanlığına seçildim. Bize verilen güveni boşa çıkarmadan canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.