Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu, sanayi esnafını ziyaret etti

KONYA (AA) - Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yeni açılan sanayi sitesindeki esnafa ziyarette bulundu.Hadimioğlu, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, esnafın ilçenin gelişimine katkı sunmasının yanı sıra istihdama da katkı sağladığını...

03 Aralık 2021 Cuma 15:00
Hadim Belediye Başkanı Hadimioğlu, sanayi esnafını ziyaret etti

KONYA (AA) - Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yeni açılan sanayi sitesindeki esnafa ziyarette bulundu.

Hadimioğlu, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, esnafın ilçenin gelişimine katkı sunmasının yanı sıra istihdama da katkı sağladığını belirtti.

Esnafların ilçe için büyük öneme sahip olduğunu anlatan Hadimioğlu, "Bugün alın teri ve el emeği ile geçimini temin eden sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın hayat kalitesini artırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için belediye olarak yeni sanayi sitesi inşa ettik. Geçtiğimiz hafta dükkanları ihale usulü kiraya verdik. Şu anda yeni yerlerinde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Esnaflarımız da memnuniyetlerini dile getiriyor. Esnafımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etti." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.