Hadim'de çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

KONYA (AA) – Konya'nın Hadim ilçesinde belediye ekipleri tarafından kilitli parke taşı, istinat duvarı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, merkez...

21 Ocak 2021 Perşembe 12:38
Hadim'de çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

KONYA (AA) – Konya'nın Hadim ilçesinde belediye ekipleri tarafından kilitli parke taşı, istinat duvarı ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Çamurlu ve tozlu herhangi bir sokak kalmayana dek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Hadimioğlu, şöyle devam etti:

"İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak, ferah ve modern bir üst yapıya kavuşturmak amacıyla çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda 2020 yılı içerisinde 30 mahallede yaklaşık olarak 38 bin metrekare kilitli parke taşı, muhtelif çevre düzenlemeleri ve istinat duvarı işini tamamladık. 2021'de de çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. İhtiyacı olan mahallelerde 30 bin metrekare daha kilitli parke taşı döşeme işi yapılacak. Şu anda Selahattin, Yeni Konak, Eğiste ve Gezlevi mahallelerinde çalışmalar sürüyor."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.