Hadim'de yol asfaltlama çalışmaları

KONYA (AA) - Hadim ilçesinde yol genişletme ve asfalt çalışmaları sürüyor. Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, Bozkır-Hadim kara yolunun 26 ve 40'ıncı kilometreleri arasında asfalt ve yol yapım çalışmaları...

28 Eylül 2019 Cumartesi 14:04
Hadim'de yol asfaltlama çalışmaları

KONYA (AA) - Hadim ilçesinde yol genişletme ve asfalt çalışmaları sürüyor.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı açıklamada, Bozkır-Hadim kara yolunun 26 ve 40'ıncı kilometreleri arasında asfalt ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığını söyledi.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden kara yolunun bölge için oldukça önemli olduğunu ifade eden Hadimioğlu, şunları kaydetti:

"Bir süredir Bozkır ile Hadim arasını birbirine bağlayan yolda menfez, istinat duvarı ve yol genişletme çalışmaları yürütülmekteydi. Çalışmaların tamamlandığı yerlerde asfalt dökümüne başlandı. Eskiden çok keskin virajların olduğu, tehlikeli rampaların bulunduğu yollar artık daha güvenli hale geliyor. Birçok viraj ortadan kaldırıldı. Rampalar düşürüldü ve yol genişletilerek istinat duvarları örüldü. Ulaşım kontrollü bir şekilde devam ediyor. Sürücülerimizin dikkatli olmasını tavsiye ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.