Hafik'te kazaların yaşandığı kavşağa trafik lambaları konuluyor

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde trafik kazaları nedeniyle ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği kavşağa trafik lambaları yerleştiriliyor.Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduğu...

11 Temmuz 2021 Pazar 12:09
Hafik'te kazaların yaşandığı kavşağa trafik lambaları konuluyor

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde trafik kazaları nedeniyle ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği kavşağa trafik lambaları yerleştiriliyor.

Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu, çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduğu esnada iki otomobil kavşakta çarpıştı. Bir kişinin hafif yaralandığı kazada Çuhadaroğlu, kazazedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çuhadaroğlu, yaptığı açıklamada, kara yolları ekiplerince birçok kazanın yaşandığı kavşağa trafik lambası konulması için çalışma başlatıldığını söyledi.

Bir daha kaza yaşanmaması için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını aktaran Çuhadaroğlu, "Sivas- Erzincan kara yolu üzerinde Hafik ilçe girişinde bulunan kavşakta yaşanan trafik kazaları nedeniyle geçtiğimiz yıllarda buraya üst geçit yapıldı. Üst geçidin ayakları görüş mesafesini düşürdüğü için kazalar yaşanmaya devam etti. Üst geçit geçen hafta kaldırıldı. İlgili kurumlarla yaptığımız görüşmeler sonrasında trafik lambası konulması için çalışma başlatıldı. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
HafikTrafik Lambası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.