Hasan Dağı'nda mahsur kalan 2 dağcı Hava Kuvvetlerine ait helikopterle kurtarıldı

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Aksaray'ın Hasan Dağı mevkisinde mahsur kalan 2 dağcının Hava Kuvvetlerine ait helikopter ile kurtarılarak hastaneye sevkinin sağlandığı bildirildi.Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından...

08 Mart 2021 Pazartesi 21:54
Hasan Dağı'nda mahsur kalan 2 dağcı Hava Kuvvetlerine ait helikopterle kurtarıldı

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Aksaray'ın Hasan Dağı mevkisinde mahsur kalan 2 dağcının Hava Kuvvetlerine ait helikopter ile kurtarılarak hastaneye sevkinin sağlandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri, her zaman ve her yerde asil milletimizin emrinde. Aksaray ili Hasan Dağı mevkisinde mahsur kalan 2 dağcı vatandaşımız Hava Kuvvetlerimize ait helikopter ile kurtarılarak hastaneye sevki sağlandı." ifadesi kullanıldı.

Paylaşımda, kurtarma anına ilişkin görüntülere de yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.