Hatay, Van ve Hakkari sınırlarında yüklü miktarda uyuşturucu madde ile sigara ele geçirildi

ANKARA (AA) - Hatay, Van ve Hakkari hudut hattında yapılan arama tarama faaliyetlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ve sigara ele geçirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sınırlarda keşif, gözetleme...

11 Haziran 2021 Cuma 18:16
Hatay, Van ve Hakkari sınırlarında yüklü miktarda uyuşturucu madde ile sigara ele geçirildi

ANKARA (AA) - Hatay, Van ve Hakkari hudut hattında yapılan arama tarama faaliyetlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde ve sigara ele geçirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, sınırlarda keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini sürdüren "hudut kartalları" tarafından Hatay, Van ve Hakkari hudut hattında arama tarama faaliyetleri yürütüldü.

Çalışmalarda 163 kilogram eroin, 115 kilogram esrar, 18 kilogram metamfetamin, 441 bin 120 adet uyuşturucu hap ve 10 bin 780 paket sigara ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.