Havalandırmada sıkışan güvercin kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir apartmanın havalandırma boşluğunda sıkışan güvercin, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yiğitler Caddesi Oğuzlar Parkı yanında bulunan bir apartmanın havalandırma...

27 Ağustos 2018 Pazartesi 15:01
Havalandırmada sıkışan güvercin kurtarıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir apartmanın havalandırma boşluğunda sıkışan güvercin, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yiğitler Caddesi Oğuzlar Parkı yanında bulunan bir apartmanın havalandırma boşluğunda sıkışan güvercini görenler durumu itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, güvercinin bulunduğu alanı tespit ettikten sonra kuşa zarara vermeyecek şekilde duvarı kırarak delik açtı ve bulunduğu yerden çıkarıldı.

İtfaiyecilerin elinden su içen güvercin, özgürlüğüne kavuşturuldu. Güvercinin, uçtuktan bir süre sonra itfaiye aracına konması dikkati çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.