HEM kursiyerleri çalışmalarını sergiledi

YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM), kösele deri çanta işlemeciliği kursiyerlerinin yaptığı çalışmalar sergilendi.Bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergide, kursiyerlerin kurs süresince çaptığı, çanta, ayakkabı, cüzdan...

20 Temmuz 2018 Cuma 16:01
HEM kursiyerleri çalışmalarını sergiledi

YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM), kösele deri çanta işlemeciliği kursiyerlerinin yaptığı çalışmalar sergilendi.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergide, kursiyerlerin kurs süresince çaptığı, çanta, ayakkabı, cüzdan sergilendi.

Kurs ve sergi hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Çiğdem Erdoğan, yıl içerisinde kösele deri çanta işlemeciliği kursları açtıklarını ve kursların yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Son açtıkları kursa 12 kursiyerin katıldığını aktaran Erdoğan, "Kursumuzda kursiyerlerimize özel kraftlarla derilerimize kalıp çıkartıp tamamen el işi ile işleyip, boyayıp, dikiyoruz. Çalışmalarımızda Türk motiflerini ve kendi tasarımlarımızı kullanıyoruz." dedi.

Erdoğan, kursiyerlerin sipariş alıp çalışma yaptığını anlatarak, "Kursiyerlerimiz hem bir meslek öğrenmiş oluyor, hem de ürettiği ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz. Kurs süresince ürettiğimiz ürünleri sergiliyoruz, sergimizi gezenler ürünlerimizi çok beğeniyor." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YozgatHalk Eğitim Merkezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.