"Her Mevsim Kırıkkale" fotoğraf yarışmasına başvurular sürüyor

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği koordinasyonunda, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Her Mevsim Kırıkkale" ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor.Kırıkkale'nin mevcut tarihi, doğal, kültürel...

21 Şubat 2021 Pazar 12:23

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği koordinasyonunda, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Her Mevsim Kırıkkale" ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor.

Kırıkkale'nin mevcut tarihi, doğal, kültürel değerleri ve turizm açısından son dönemde yaşanan yeni gelişmelerin bilinirliğinin artırılması ve geniş kitlelere duyurulması amacıyla 29 Ekim 2020'de fotoğraf yarışması düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Yarışma kapsamında ilin turizm yönünden potansiyel taşıyan tarihi, doğal ve kültürel değerlerinin dört mevsim fotoğraflanması bekleniyor.

"Kırıkkale'de Sonbahar", "Kırıkkale'de Kış", "Kırıkkale'de İlkbahar" ve "Kırıkkale'de Yaz" olmak üzere 4 farklı kategoride ilan edilen yarışmada, katılımcılar turistik potansiyel taşıyan diğer unsurlara da fotoğraflarında yer verebilecek.

Yarışmada, birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin ve 1000 lira AHİKA özel ödülü verilecek.

Son katılımı 15 Ekim 2021 olarak belirlenen yarışmanın sonuçları 29 Ekim 2021'de ilan edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.