Hıdırellez yolunun ikinci etabının asfaltlama çalışmaları tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hıdırellez yolunun ikinci etabının asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, 5 kilometrelik...

16 Temmuz 2021 Cuma 17:44
Hıdırellez yolunun ikinci etabının asfaltlama çalışmaları tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hıdırellez yolunun ikinci etabının asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, 5 kilometrelik yolu AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte inceledi.

Üç şeritli yol için 6 bin 500 ton asfalt kullanıldığı kaydedildi.

Yolun son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, "Erkilet Hıdırellez bölgesindeki çalışmalarımızın sonuna geldik. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun, bu güzel cuma gününde asfaltımızın tamamı bitti, çalışmalar tamamlandı. Bayram öncesi verdiğimiz sözde durarak, BOTAŞ'tan başlayıp Hıdrellez'e kadar olan 5 kilometrelik kısmı açtık." ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç, Hıdırellez mevkisinde yamaçtan kopan kaya parçalarının yola düşmesinin ardından heyelan bölgesindeki çalışmaların geçen hafta tamamlandığını hatırlattı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriHıdırellez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.