Hırsızlık yaptığı camide kimliğini düşürünce yakalandı

- Konya'da üç camide hırsızlık yaptığı öne sürülen şüpheli, olay yerinde düşürdüğü kimlikten yola çıkılarak gözaltına alındı

24 Kasım 2018 Cumartesi 12:24
Hırsızlık yaptığı camide kimliğini düşürünce yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da üç camiden hırsızlık yaptığı öne sürülen zanlı, olay yerinde düşürdüğü kimlikten yola çıkılarak yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, merkez Meram ilçesinde bir ayda üç camiden 171 lira bağış parası ve duvar saati hırsızlığının ardından çalışma başlattı.

Olayın gerçekleştiği camilerin birinde Suriye uyruklu 16 yaşındaki V.H'ye ait kimlik bulundu.

Meram ilçesi Büyükkovanağzı Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan V.H, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelinin, bir hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle kesinleşmiş 3 yıl hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkKonyaCami
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.