Hırsızlık zanlısı saklandığı minibüsün altında yakalandı

- Polis ekipleri, başkentte bir bankamatikten soygun girişiminde bulanan zanlılardan birini ATM'nin önünde, birini olay yerine geldikleri araçta, diğerini ise park halindeki bir minibüsün altında yakalayarak gözaltına aldı

08 Eylül 2018 Cumartesi 16:15
Hırsızlık zanlısı saklandığı minibüsün altında yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte bir ATM'den hırsızlık girişiminde bulunan 3 zanlı, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi Taşdelen Caddesi'ndeki bankamatiklerden soygun yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, söz konusu yere geldi.

Zanlılardan Ümit B'yi bankamatiklerin önünde yakalayan polisler ile kaçan Özer D. ve Mustafa K. arasında kovalamaca başladı.

Özer D, 21. sokakta saklandığı bir minibüsün altında, Mustafa K. ise olay yerine geldikleri 06 GE 6909 plakalı otomobilde yakalandı.

Olay yerinde yapılan incelemede, şüphelilerin, ATM'nin arkasında bulunan ve para kasasının yer aldığı kapıyı zorladıkları ancak içeriye giremedikleri belirlendi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.