Hudut hatlarında el yapımı patlayıcı ele geçirildi

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari, Van, Hatay ve Iğdır hudut hatlarında 400 gram C4 ile hazırlanmış el yapımı patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, sınır hatlarında yapılan faaliyetlere ilişkin...

17 Kasım 2020 Salı 11:22
Hudut hatlarında el yapımı patlayıcı ele geçirildi

ANKARA (AA) - Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari, Van, Hatay ve Iğdır hudut hatlarında 400 gram C4 ile hazırlanmış el yapımı patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, sınır hatlarında yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Sınırlarımızda keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerini sürdüren Hudut Kartallarımız, Hakkari, Van, Hatay ve Iğdır hudut hatlarında yaptığı arama tarama faaliyetlerinde 25 adet av tüfeği fişeği, 400 g C4 ile hazırlanmış EYP, 3 bin 652 g esrar, 23 bin 117 paket sigara ve 86 bin 860 tablet ilaç ele geçirdi." ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
EYPMSBC4Hudut Kartalları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.