Hürmetçi Sazlığı'nda yasa dışı av malzemeleri ele geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Hürmetçi Sazlığı Sulak Alanı'nda yasa dışı av malzemeleri ve canlı mühreler ele geçirdi.Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şube ekipleri, Hürmetçi...

10 Kasım 2021 Çarşamba 13:51
Hürmetçi Sazlığı'nda yasa dışı av malzemeleri ele geçirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Hürmetçi Sazlığı Sulak Alanı'nda yasa dışı av malzemeleri ve canlı mühreler ele geçirdi.

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, şube ekipleri, Hürmetçi Sazlığı Sulak Alanı'nda av yapıldığı ihbarı üzerine sazlığa gitti.

Alanda terk edilmiş 5 kafes, şahin avlamada kullanılan ip tuzakları, gözleri bağlı atmaca, 5 güvercin ve ölü serçe bulundu.

Ele geçirilen kafes ve tuzaklar imha edilirken canlı mühre olarak kullanılan güvercinler ve atmaca, veteriner hekim tarafından kontrol edildikten sonra doğaya salındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.