Hüyük Belediyesi'nin araç filosu güçlendi

KONYA (AA) - Hüyük İlçe Belediyesi'nin araç filosu yapılan araç takviyeleri ile daha da güçlü hale geldi.Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, Hüyük Belediyesi araç envanterine iki yeni aracı daha dahil ettiklerini...

21 Ocak 2021 Perşembe 13:25
Hüyük Belediyesi'nin araç filosu güçlendi

KONYA (AA) - Hüyük İlçe Belediyesi'nin araç filosu yapılan araç takviyeleri ile daha da güçlü hale geldi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, Hüyük Belediyesi araç envanterine iki yeni aracı daha dahil ettiklerini belirtti.

Araçların kontak anahtarlarını birim müdürlerine teslim eden Çiğdem, "Belediyemizin ihtiyacı olan hizmet araçlarımızı teslim aldık. Şimdi de hizmet vereceği birimlerde mesai yapmak üzere ilgili birim müdürlerimize teslim ediyoruz. Rabbim ilçemize, kurumumuza hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.