Hüyük'te "geleceği nefes" sloganıyla fidanlar toprakla buluşturuldu

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, "bugün fidan, yarın nefes" sloganıyla çok sayıda orman fidanı toprakla buluşturuldu.Hüyük ilçesinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.Hüyük...

11 Kasım 2020 Çarşamba 13:24
Hüyük'te

KONYA (AA) - Konya'nın Hüyük ilçesinde, "bugün fidan, yarın nefes" sloganıyla çok sayıda orman fidanı toprakla buluşturuldu.

Hüyük ilçesinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Hüyük Kaymakamlığı, Hüyük İlçe Belediyesi ve Hüyük Orman İşletmesi öncülüğünde ilçe genelinde başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında bin orman fidanı toprakla buluşturuldu.

Bu çerçevede Hüyük-Doğanhisar kara yolu ağaçlandırma sahasında gerçekleştirilen fidan dikme programına, İlçe Kaymakamı Cüneyt Demirkol, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Ateş de katıldı.

Hüyük Orman İşletme Şefi Mustafa Alınkaya ve ilçede bulunan kurum müdürlerinin de katıldığı fidan dikme faaliyetlerinin ardından, toprakla buluşturulan fidanlara can suyu verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.