Hüyük'te Gençlik Festivali devam ediyor

KONYA (AA) - Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali devam ediyor.Hüyük Belediyesi tarafından Hüyük meydanında gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde düzenlenen konser programında sanatçı Murat Kekilli sahne...

23 Temmuz 2022 Cumartesi 10:03
Hüyük'te Gençlik Festivali devam ediyor

KONYA (AA) - Hüyük Kırmızı Altın, Geleneksel El Sanatları ve Gençlik Festivali devam ediyor.

Hüyük Belediyesi tarafından Hüyük meydanında gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde düzenlenen konser programında sanatçı Murat Kekilli sahne aldı.

Sanatçılar Yasemin Özkol ve Aysel Yakupoğlu'nun ardından sahneye çıkan Kekilli, sevilen eserlerini seslendirdi.

Konser programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kekilli sevilen şarkıları ile vatandaşları geç saatlere kadar coşturdu. Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem Kekilli'ye Hüyük yöresine ait seramik süslü toprak bir testi hediye etti.

Konser programları arasında düzenlenen en iri çileği belirleme yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Hüyük İlçe Tarım Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen yarışmada çilekler ölçülerek dereceye giren üreticiler belli oldu. Yarışma sonunda en iri çileği yetiştiren üreticiye bin, ikinciye 750, üçüncüye ise 500 liralık para ödülü verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.