Hüyük'te okullar dezenfekte edildi

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, eğitim kurumları koronavirüs tedbirleri kapsamında yürütülen ilaçlama çalışmalarıyla dezenfekte edildi.Hüyük'te 1 Mart 2021 itibariyle yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçe...

04 Mart 2021 Perşembe 11:08
Hüyük'te okullar dezenfekte edildi

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, eğitim kurumları koronavirüs tedbirleri kapsamında yürütülen ilaçlama çalışmalarıyla dezenfekte edildi.

Hüyük'te 1 Mart 2021 itibariyle yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan okullarda başlayan yüz yüze eğitim-öğretim dolayısıyla ilaçlama çalışmaları başlatıldı.

Hüyük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen temizlik faaliyetleri tamamlandı.

Özellikle öğrencilerin okullarda sıklıkla kullandığı mekanlar ile kapı ve pencereler dezenfekte edildi. Haşereye karşı ise yine öğrencilerin sıklıkla kullandığı tuvalet, lavabo, bahçe ve oyun alanları gibi mekanlar ilaçlandı.

Belediye ekipleri, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını bitirerek öğrencilerin güvenli bir ortamda okullarına kavuşmasını sağladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.