Hüyük'ten kısa kısa

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, Selçuklu mimari tarzında inşa edilen yeni bir belediye binası hizmet vermeye başladı.Hüyük Belediyesi mevcut hizmet binasının ihtiyaca cevap vermemesi üzerine yenisinin yapılması için harekete geçilen Belediye...

07 Temmuz 2022 Perşembe 14:08
Hüyük'ten kısa kısa

KONYA (AA) - Hüyük ilçesinde, Selçuklu mimari tarzında inşa edilen yeni bir belediye binası hizmet vermeye başladı.

Hüyük Belediyesi mevcut hizmet binasının ihtiyaca cevap vermemesi üzerine yenisinin yapılması için harekete geçilen Belediye hizmet binası tamamlandı.

İki katlı olarak yapılan hizmet binasının zemin katında işyeri ve dükkanlar yer alıyor.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ederek, hizmet binasının belediyenin kendi öz kaynakları ile yapıldığını belirtti.

- Hüyük'te arpa hasadı başladı.

İlçe Kaymakamı Hasan Çimer, ilçede başlayan hububat hasadı dolayısıyla üreticilerle bir araya geldi.

Çimer, çiftçilere bol kazançlı ve bereketli bir hasat dönemi olması dileklerini iletti.

Çiftçiler de bu yıl geçen bereketli yağışlar nedeniyle verimden oldukça memnun olduklarını dile getirerek, maliyetler artsa da hükümetin verdiği desteklerle üreticilere sahip çıktığını, bu yüzden de üretime ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.