İç Anadolu oda ve borsaları Kırşehir'de buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) ev sahipliğinde akreditasyon sistemi bilgi paylaşımı bölge toplantısı gerçekleştirildi. Kırşehir TSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantı İç Anadolu Bölgesindeki...

25 Mart 2019 Pazartesi 12:19
İç Anadolu oda ve borsaları Kırşehir'de buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) ev sahipliğinde akreditasyon sistemi bilgi paylaşımı bölge toplantısı gerçekleştirildi.

Kırşehir TSO'dan yapılan açıklamaya göre, toplantı İç Anadolu Bölgesindeki oda ve borsa temsilcilerinin katılımıyla Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Türkiye genelinde uyguladığı akreditasyon sistemi ile ilgili gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, TOBB Akreditasyon Kurulu Genel Sekreteri Özge Karatepe, akreditasyon sistemindeki puanlama, iletişim uzmanı Adnan Erbaş da hitabet sanatı hakkında bilgi verdi.

İki gün süren toplantıda, oda ve borsalar arasında akreditasyon standardı, uygulama verimliliğinin arttırılması konularında katılımcıların görüşü alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.