İç Anadolu'da 4 ilde sağanak yağış bekleniyor

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Niğde ile Aksaray'da sağanak, bölgenin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın Konya, Karaman ve Aksaray'da...

11 Ocak 2022 Salı 10:03
İç Anadolu'da 4 ilde sağanak yağış bekleniyor

KONYA (AA) - Konya, Karaman, Niğde ile Aksaray'da sağanak, bölgenin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın Konya, Karaman ve Aksaray'da parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Niğde'de parçalı çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların bölgenin yüksek kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.