İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Nevşehir Valiliğini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i ziyaret etti.Ersoy ve Çetin, İl Jandarma Komutanlığındaki incelemelerinin ardından geldikleri...

12 Mart 2021 Cuma 15:14
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy Nevşehir Valiliğini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i ziyaret etti.

Ersoy ve Çetin, İl Jandarma Komutanlığındaki incelemelerinin ardından geldikleri Valilikte, İnci Sezer Becel tarafından karşılandı. Ersoy burada, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Becel ziyarette, Ersoy ve Çetin'e kette yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve yöresel el sanatları ürünlerinden amfora hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.