İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi Servet Soylu vefat etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Sağlık Bakanı Koca, "Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

13 Mart 2021 Cumartesi 14:45
İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi Servet Soylu vefat etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. 
 
Servet Soylu'nun cenazesi yarın Eyüp Sultan Mezarlığına defnedilecek. 
 
Tüm Türkiye, sosyal medyadan Süleyman Soylu'ya taziye mesajı yayımlıyor. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu (75), kalp yetmezliği nedeniyle vefat etti. Servet Soylu bir süredir, İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görüyordu. 

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Soylu'nun annesinin vefatı ile ilgili yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Süleyman Bey’e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURDU

Sosyal medyadan paylaşım yapan Koca, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

EYÜP SULTAN MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLECEK

Servet Soylu'nun cenazesi, 14 Mart Pazar günü İstanbul'da Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile annesi. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile annesi.

Bakan Süleyman Soylu, öğle saatlerinde annesinin vefat ettiği Bakırköy'deki hastaneye geldi. 

Hastane önünde bekleyen vatandaşlar Soylu'ya başsağlığı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.