İdam cezasının getirilmesi için imza kampanyası

SİVAS (AA) Sivas'ın Şarkışla ilçesinde çocuk istismarcıları, tecavüzcüler ve vatan haini ilan edilenlerin idam edilmesi için imza kampanyası başlatıldı. Şarkışla Alperen Ocakları tarafından başlatılan kampanya kapsamında Cumhuriyet...

06 Temmuz 2018 Cuma 12:31
İdam cezasının getirilmesi için imza kampanyası

SİVAS (AA) Sivas'ın Şarkışla ilçesinde çocuk istismarcıları, tecavüzcüler ve vatan haini ilan edilenlerin idam edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Şarkışla Alperen Ocakları tarafından başlatılan kampanya kapsamında Cumhuriyet Caddesi eski belediye binası yanında kurulan stantta, idam cezası isteyen vatandaşlar imza attı.

Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Şimşek, yaptığı açıklamada, Çocuk istismarıyla ilgili haberleri basından takip ettiklerini ve bu tarz vakanların artık yaşanmaması için bu kampanyayı başlattıklarını söyledi.

Bu haberlerin kendilerini iğrendirdiğini söyleyen Şimşek, "Vatan hainlerine, çocuk istismarı yapan sapıklara idam cezası istiyoruz." dedi.

Şimşek, imza kampanyasının iki gün süreceğini dile getirerek, "Cumartesi günü saat 18.00'de Şehitler Meydanında basın açıklamamız olacaktır. Şarkışla halkının duyarsız kalmayacağını ümit ediyoruz. Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.