İl Müdürü Kuntoğlu gençlerle buluştu

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, merkez ve ilçelerdeki ortaöğretim kurumlarının öğrenci meclis başkanlarıyla buluştu.Kuntoğlu, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen programda,...

08 Mart 2019 Cuma 11:22
İl Müdürü Kuntoğlu gençlerle buluştu

KARAMAN (AA) - Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, merkez ve ilçelerdeki ortaöğretim kurumlarının öğrenci meclis başkanlarıyla buluştu.

Kuntoğlu, Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen programda, demokrasi kültürünü yerleştirmek ve yönetim tecrübesi oluşturmak için okul temsilcileriyle buluştuklarını belirtti.

2023, 2053 ve 2071 yıllarına yön verecek gençler olarak Milli Eğitim Bakanlığının gençleri çok önemsediğini ifade eden Kuntoğlu, şunları kaydetti:

"Kurumlarında yöneticilik yapan bizlerin yerinde yarın sizler olacaksınız. Yakın zamanda yapılacak yerel seçimlere ilişkin çalışmalara şahit olduğunuz gibi sizler de okullarınızda vaatlerinizi sunarak öğrencilerin daha iyi temsil edilmesi için seçimler yaptınız ve okul temsilcisi seçilerek burada bulunuyorsunuz. Bu görev sizlere; ülkesine, milletine gelebilecek en ufak bir sıkıntıda ilk harekete geçecek bir misyonu da yüklüyor."

Öğrencilerin gelecekte farklı mesleklerle topluma hizmet edeceğini aktaran Kuntoğlu, "Bizlerin tarihi süreç içerisinde sıkıntılar yaşadığı dönemler olmuş fakat yıkılmamış, yok olmamışız. Maddi sıkıntıların, yoklukların yaşandığı dönemlerde dahi değerlerimizden, insanlık onurundan taviz vermediğimiz sürece biz her daim güçlü oluruz. Sizlerin de bu noktada duyarlılığı korumanızı tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.

Programa MEB Maarif Başmüfettişi Macit Altun, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, milli eğitim şube müdürleri ve öğrenci meclis başkanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.