Ilgın ASEM'de 450 öğrenciye Kur'an eğitimi verildi

KONYA (AA) - Ilgın ilçesinde, büyükşehir belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi ursundan 450 öğrencinin yararlandığı bildirildi. Konya Büyükşehir Belediyesinin...

09 Ağustos 2018 Perşembe 13:08
Ilgın ASEM'de 450 öğrenciye Kur'an eğitimi verildi

KONYA (AA) - Ilgın ilçesinde, büyükşehir belediyesi bünyesinde hizmet veren Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi ursundan 450 öğrencinin yararlandığı bildirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin Ilgın'daki Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde (ASEM) düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi kurs programına devam eden öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’e geçiş etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenen çocuklara Kur’an-ı Kerim’e Geçme Belgeleri, Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve ASEM yetkililerince verildi.

ASEM Yöneticisi Neslihan Aydın, yaptığı açıklamada, 14 öğretici ve öğretmenin görev aldığı yaz kurslarında, öğrencilere eğlenerek öğrenme metoduyla eğitim verildiğini belirtti.

Milli ve manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesini hedefleyen yaz kurslarına katılan 450 öğrenciye unutulmaz bir yaz tatili ve eğitimi yaşattıklarını ifade eder Aydın, "Öğrencilerimiz, Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra okçuluk, masa tenisi, voleybol, step, yüzme, aerobik, ahşap boyama, ebru sanatı, takı tasarımı gibi eğitimler de verildi." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.