Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ertaş'tan açıklama

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertaş, Ilgın OSB için ön başvuruların 1 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.Ertaş, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı...

08 Temmuz 2022 Cuma 14:19
Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ertaş'tan açıklama

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı ve Ilgın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertaş, Ilgın OSB için ön başvuruların 1 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.

Ertaş, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı günden itibaren ilçenin her alanda kalkınması için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirtti.

Çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayan Ertaş, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren, ortak akılla, birlik ve beraberlik içinde, hizmet aşkıyla 5 yılı 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizle planladık. Çok şükür bugün bu planlar üzerinde yapılan titiz çalışmalar sonucunda 157 hektar alanda, 42 parselden oluşan Ilgın OSB için 1 Ağustos itibarıyla ön başvuru taleplerini almaya başlayacağız. Şehrimiz tarihi, doğası, kültürü ve şifalı kaplıcalarının yanı sıra sanayisiyle de hızlı bir ivme kazanan şehir konumuna gelecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.