İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurdoğan, gençlik merkezini tanıttı

YOZGAT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan, gençlik merkezini tanıttı.Kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Nurdoğan,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.İlim Yayma Cemiyeti'ne bağlı...

11 Ocak 2022 Salı 13:06
İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurdoğan, gençlik merkezini tanıttı

YOZGAT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan, gençlik merkezini tanıttı.

Kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Nurdoğan,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

İlim Yayma Cemiyeti'ne bağlı İYEM Yozgat Gençlik Merkezi'nin yaklaşık 1200 metrekare alanda 3 kattan oluştuğunu aktaran Nurdoğan, gençlik merkezinin Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen "kitap kahve" projesi kapsamında yer aldığını belirterek, "Öğrencilerimiz kütüphanemizden faydalanıyor. Marifet okulumuz var. Hafta sonu cumartesi erkek, pazar günü de kız 11-14 yaş grubunda öğrencilerimiz koordinatör öğretmen gözetiminde çeşitli etkinlik yapıyor." dedi.

Gençlik merkezine gelen öğrencilerin sabah kahvaltısı yaptıktan sonra 13.30'a kadar ders çalıştığını anlatan Nurdoğan, "Öğleden sonra da sosyal faaliyette bulunuyor. Amacımız, çocuklarımızın sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimini sağlamak ve iyi bir arkadaş ortamını oluşturmak. Bunun için gayret ediyoruz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.