İran sınırında 68 kilo eroin ve bir kilo afyon sakızı ele geçirildi

ANKARA (AA) - İran'dan Türkiye'ye katırla geçmeye çalışan kişinin engellenmesiyle 68 kilogram eroin ve bir kilogram afyon sakızı ele geçirildi.Milli Savunma Bakanlığından (MSB), yapılan açıklamaya göre, katırla İran sınırından...

10 Temmuz 2022 Pazar 15:50
İran sınırında 68 kilo eroin ve bir kilo afyon sakızı ele geçirildi

ANKARA (AA) - İran'dan Türkiye'ye katırla geçmeye çalışan kişinin engellenmesiyle 68 kilogram eroin ve bir kilogram afyon sakızı ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB), yapılan açıklamaya göre, katırla İran sınırından Türkiye'ye girmeye çalışan bir kişi, "Hudut Kartalları" tarafından engelledi.

İran tarafına kaçan kişinin geride bıraktığı katırda, 68 kilogram eroin ve bir kilogram afyon sakızı bulunduğu tespit edilerek, uyuşturucunun jandarmaya teslim edildiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.