İran'da Kovid-19 aşılarını taşıyan araçtan 300 doz aşı çalındı

ANKARA (AA) - İran'ın başkenti Tahran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı taşıyan bir araca saldıran hırsızların 300 doz aşıyı çaldığı bildirildi.Ülke medyasında yer alan haberlere göre, Kovid-19 aşılarını taşıyan...

29 Ağustos 2021 Pazar 15:35
İran'da Kovid-19 aşılarını taşıyan araçtan 300 doz aşı çalındı

ANKARA (AA) - İran'ın başkenti Tahran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı taşıyan bir araca saldıran hırsızların 300 doz aşıyı çaldığı bildirildi.

Ülke medyasında yer alan haberlere göre, Kovid-19 aşılarını taşıyan bir araç, Yaftabad bölgesindeki Sağlık Bakanlığının deposundan ayrılmasının ardından saldırıya uğradı.

Araç sürücüsünü darbeden saldırganlar, 300 doz Kovid-19 aşısını çaldı.

Aşıların çalındığına dair haberler, Tahran Emniyet Müdürü Hüseyin Rahimi ve Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Genel Müdürü Kiyanuş Cihanpur tarafından da doğrulandı.

Emniyet Müdürü Rahimi, hırsızların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Anahtar Kelimeler:
IranKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.