İş ortağını bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da iş ortağını para çaldığı iddiasıyla araçla seyir halindeyken bıçaklayarak öldüren zanlı, tutuklandı.Merkez Meram ilçesi Sait Paşa Caddesi'nde dün yaşanan olayın ardından teslim olan zanlı Yakup Esenkaya'nın...

27 Ocak 2019 Pazar 17:30
İş ortağını bıçakla öldüren zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da iş ortağını para çaldığı iddiasıyla araçla seyir halindeyken bıçaklayarak öldüren zanlı, tutuklandı.

Merkez Meram ilçesi Sait Paşa Caddesi'nde dün yaşanan olayın ardından teslim olan zanlı Yakup Esenkaya'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Yakup Esenkaya, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Dün yaşanan olayda, Yakup Esenkaya (61) kauçuk işi yaptığı ortağı Sefa Uyanık (54) ile merkez Meram ilçesi Sait Paşa Caddesi'nde araçla seyir halindeyken tartışmaya başlamış, kavgaya dönüşen olayda Esenkaya, Uyanık'ı bıçakla yaraladıktan sonra araçtan inip kaçmıştı.

Konya Numune Hastanesine kaldırılan Uyanık, müdahalelere rağmen kurtarılamamış, Esenkaya ise polise giderek teslim olmuştu.

Gözaltına alınan şüpheli, kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Onu 4 kere uyardığım halde dinlemedi." demiş, gazetecilere, ortağı için "Öldü mü?" sorusunu da yöneltmişti.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.