İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.Atatürk Mahallesi 29 Mayıs Caddesi'nde Halil Büyükorhan’a ait hafriyat şirketine gelen zanlı, masanın üzerindeki...

11 Şubat 2018 Pazar 12:20
İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Atatürk Mahallesi 29 Mayıs Caddesi'nde Halil Büyükorhan’a ait hafriyat şirketine gelen zanlı, masanın üzerindeki dizüstü bilgisayarı alarak kaçtı.

Haber verilmesinin ardından büroya gelen polis ekibi, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi, parmak izi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şirketin sahibi Büyükorhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, misafirlerini uğurladıktan sonra çay almak için büronun asma katına çıktığını odasına döndüğünde bilgisayarının masada olmadığını fark ettiğini söyledi.

Güvenlik kamerasını incelediğini ve bir kişinin bilgisayarı alıp götürdüğünü aktaran Büyükorhan, hırsızlığın gündüz vakti kendisi de bürodayken gerçekleşmesine çok şaşırdığını belirterek, "Bilgisayarın maddi değeri yaklaşık bin 500 lira ancak bizim için daha önemli olanı şirkete ait önemli bilgilerin bu bilgisayarda kayıtlı olması. En çok da bu duruma üzüldük. Umarım bir an önce bilgisayar bulunur." diye konuştu.

Bu arada hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yerine giren başında bere bulunan bir kişi etrafı kontrol ettikten sonra yavaşça masanın üzerindeki dizüstü bilgisayarı söküyor.

Yaklaşık 10 saniyede bilgisayarı alıp hızla uzaklaşıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.