İşitme engelli güreşçi Savaş Karakaya'ya ödül

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde ikamet eden ve 11-19 Haziran 2018 tarihleri arasında Rusya’da yapılan Yıldızlar İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda ikinci olan Savaş Karakaya, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca...

11 Temmuz 2018 Çarşamba 13:14
İşitme engelli güreşçi Savaş Karakaya'ya ödül

KONYA (AA) - Konya'nın Karapınar ilçesinde ikamet eden ve 11-19 Haziran 2018 tarihleri arasında Rusya’da yapılan Yıldızlar İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası'nda ikinci olan Savaş Karakaya, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca tarafından altın ile ödüllendirildi.

Kaymakam Karaca, elde ettiği başarısından dolayı Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü İşitme Engelliler Güreş takımında yer alan Savaş Karakaya’yı tebrik etti.

Ayrıca Karaca, Savaş Karakaya’ya teşekkür belgesi ile Cumhuriyet altını hediye etti.

Kaymakam Karaca, "Karapınarlı bir sporcunun elde ettiği bu önemli başarıdan mutlu olduk. Kendisine spor hayatında başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.