İskenderun OSB'de Sanayiciler İstişare

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, depremden etkilenen sanayicilerle İskenderun OSB’de buluştu. Sanayicilerin taleplerini dinleyen iki bakan, kente yapılması planlanan yatırım ve çalışmaları istişare etti.

24 Mart 2023 Cuma 14:45
İskenderun OSB'de Sanayiciler İstişare

Bakanlar Varank ve Dönmez ile beraberindeki koordinatör vali olarak görevlendirilen Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kırklareli Valisi Birol Ekici, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı'nda toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, kurum müdürleri ve sanayiciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.