İYİ Parti'nin "Şanslı" kedisi

- CHP'nin kedisi olarak bilinen ve parti genel merkezinde bakılan "Şero"dan sonra İYİ Parti'de de "Şanslı" ismi verilen kedi sahiplenildi

25 Ocak 2019 Cuma 16:57
İYİ Parti'nin

ANKARA (AA) - CHP'nin kedisi olarak bilinen ve parti genel merkezinde bakılan "Şero"dan sonra İYİ Parti'de de "Şanslı" ismi verilen kedi sahiplenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinden çıkışı sırasında kapının önünde gördüğü kediyi bir süre sevdi. Daha sonra kapıdaki güvenlik görevlilerine kedinin içeri alınması talimatını veren Akşener, kediye "Şanslı" ismini verdi. Akşener, ayrıca görevlilerden kedinin veterinere götürülmesini aşılarının yapılıp kontrolden geçirilmesini istedi. Kontrollerin ardından "Şanslı"ya mama siparişi verildi.

Genel Başkan Akşener, kedinin parti genel merkezinden çıkarılmamasını ve bakımının üstlenilmesini istedi.

"Şanslı"nın ise parti genel merkezinin girişindeki koltuklarda gün boyu keyif yaptığı görüldü.

Anahtar Kelimeler:
KediIyi PartiŞanslı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.