İzci çocuklar Aşık Paşa Tabiat Parkı'nda etkinlikte buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Gençlik ve İzcilik Kulübü üyesi çocuklar, Aşık Paşa Tabiat Parkı'nda doğa etkinliğinde bir araya geldi.Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kırşehir Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ahi...

11 Ocak 2022 Salı 11:23
İzci çocuklar Aşık Paşa Tabiat Parkı'nda etkinlikte buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Gençlik ve İzcilik Kulübü üyesi çocuklar, Aşık Paşa Tabiat Parkı'nda doğa etkinliğinde bir araya geldi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Kırşehir Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ahi Gençlik ve İzcilik Kulübü üyesi çocuklar Aşık Paşa Tabiat Parkı'nı ziyaret etti.

Park içerisinde "Tabiatın kalbinde beş dakika mola" sloganıyla kurulan, tahnit hayvanlar ve ekosistemlerinin yer aldığı Tabiat Müzesi'ni gezen çocuklar, daha sonra doğa yürüyüşü ve günübirlik kamp faaliyeti yaptı.

Çocuklara eşlik eden Şube Müdürlüğü ekibi, doğa eğitiminin yanı sıra park ve müze hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.