Jandarma ekipleri Çekerek ilçesinde vatandaşlara maske dağıttı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla vatandaşları maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları ve araçlarda emniyet kemeri takmaları konusunda...

12 Haziran 2021 Cumartesi 17:37
Jandarma ekipleri Çekerek ilçesinde vatandaşlara maske dağıttı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çekerek ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla vatandaşları maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları ve araçlarda emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Jandarma ekipleri, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara üzeninde "Sağlığın için maskeni, hayatın için emniyet kemerini tak" yazılı maske dağıtarak maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını istedi.

Daha sonra Bazlambaç köy yakınlarında uygulama yapan ekipler, durdurdukları araç sürücülerine ve araçtaki vatandaşlara maske dağıttı.

Vatandaşlardan Yusuf Yıldız, jandarmanın yaptığı uygulamadan çok memnun olduklarını söyledi.

Yılız, "Jandarma bize maske verdi, koronavirüsten korunmamız için maske takmamızı, mesafe kurallarına uymamızı istedi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Jandarmamızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutuluyorum." dedi.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.