Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıl dönümü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında Jandarma Teşkilatı'nın ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin...

13 Haziran 2021 Pazar 13:07
Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıl dönümü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında Jandarma Teşkilatı'nın ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için büyük bir fedakarlık ve kararlılıkla 182 yıldır görevini başarılı bir şekilde yerine getirdiğini belirtti.

Yaptığı çalışmalarla takdir kazanan Jandarma Teşkilatı'nın sorumluluk alanında emniyet, asayiş ve kamu düzenini korumaya, yüksek bir vazife şuuruyla çalışmalarına devam ettiğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"Huzur ve güven ortamının oluşmasında başarılı bir şekilde görev yapan Jandarma Teşkilatı'mızın bu başarısında elbette ki Kayserili hemşehrilerimizin önemli katkıları bulunmaktadır. Kayseri İl Jandarma Komutanlığı'mız da hemşehrilerimizin verdiği bu destekten aldığı güçle suç ve suçlularla mücadele kapsamında projeler üretiyor ve ilimizin daha huzurlu bir kent olması için çalışıyor, gayret gösteriyor. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatı'mızın değerli mensuplarını, ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutlu bir hayat diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatı'mızın 182'inci kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve vefat eden kahraman gazilerimizi rahmetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, teşkilatımızın görevlilerine başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.