Kaçak sigaraları bobin iplerin içine zulalamışlar

- Ankara'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda, tekstil sektöründe kullanılan bobin iplerin içine zulalanmış 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi - Operasyonda Suriye uyruklu iki kişi gözaltına alındı

04 Mayıs 2019 Cumartesi 20:11
Kaçak sigaraları bobin iplerin içine zulalamışlar

ANKARA (AA) - Başkentte bir iş yerine düzenlenen operasyonda, tekstil sektöründe kullanılan bobin iplerin içine zulalanmış 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Altındağ ilçesi Çiğiltepe Mahallesi'nde bir iş yerinde kaçak sigara bulunduğu bilgisine ulaştı.

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, Suriye uyruklu iki kişiyi gözaltına aldı.

İş yerinde yapılan aramada, tekstil alanında kullanılan bobin iplerin içine saklanmış halde 12 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ekiplerce iş yerinde, bobinlerdeki iplerin boşaltılıp başka bir ruloya sarılmasında kullanılan bir de makine bulundu.

Şüphelilerin söz konusu makineyle içinde sigara saklanan bobinlerdeki ipi boşalttıkları ve boş bobinleri tekrar sigara zulalamakta kullandıkları tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.