Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

ANKARA (AA) – Kahramankazan'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadınları bilinçlendirmek amacıyla bir stant açıldı.Kent Meydanında açılan stantta polis ve jandarma personeli, kadınları şiddetten...

25 Kasım 2020 Çarşamba 13:54
Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

ANKARA (AA) – Kahramankazan'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadınları bilinçlendirmek amacıyla bir stant açıldı.

Kent Meydanında açılan stantta polis ve jandarma personeli, kadınları şiddetten korunma ve kişisel haklarını anlattı, bilgilendirici broşürler dağıttı.

Görevliler Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının uygulaması hakkında bilgiler vererek, telefonlarına KADES uygulamasını indirmelerini önerdi.

Kaymakam Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü İsmet Yüzügüllü ve Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Özkan stantı ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.