KAEÜ öğretim görevlisinin projesi TEKNOFEST 2021'den ödülle döndü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) öğretim üyesinin hazırladığı projenin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nden (TEKNOFEST) ikincilik ödülü ile döndüğü belirtildi.KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamada,...

30 Eylül 2021 Perşembe 18:07
KAEÜ öğretim görevlisinin projesi TEKNOFEST 2021'den ödülle döndü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) öğretim üyesinin hazırladığı projenin Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nden (TEKNOFEST) ikincilik ödülü ile döndüğü belirtildi.

KAEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kaman Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğretim görevlisi Şefik Tekle'nin hazırladığı Balık Atıklarından Biyoaktif Peptid Üretimi Projesi'nin, Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması proje kategorisinin üniversite seviyesinde ikincilik ödülüne layık görüldüğü ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KAEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, gençlere yeni ufuklar çizen, vizyon kazandıran TEKNOFEST 2021'den ödülle dönmenin guru verici olduğunu vurgulayarak, başarılı olan öğretim görevlisini ve emeği geçenleri kutladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.