KAEÜ Rektörü Karakaya, adından söz ettiren bir üniversite olduklarını belirtti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, "Üniversite olarak kaliteyi eğitim faaliyetlerimize yansıttık. Projelerimizle, kalite sistemimizle ve AYDEP ile adından söz ettiren bir üniversite...

19 Şubat 2021 Cuma 17:44
KAEÜ Rektörü Karakaya, adından söz ettiren bir üniversite olduklarını belirtti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, "Üniversite olarak kaliteyi eğitim faaliyetlerimize yansıttık. Projelerimizle, kalite sistemimizle ve AYDEP ile adından söz ettiren bir üniversite olmayı başardık." dedi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Karakaya, Ahi Yeterliliğe Dayalı Eğitim Portalı (AYDEP) üzerinden çevrim içi bağlantı ile Tıp Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantıları'na katıldı.

Karakaya, İİBF Akademik Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yeni dönemde akademik personele başarı dileyerek, model bir üniversite olma gerekliliklerinin yerine getirilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Akademik personelin bir misyon yüklendiğini vurgulayan Karakaya, "Yaşadığımız zor günlerde öğrenciye verebildiğimiz her bilgi ve değer bizim için kazanımdır. Kalite süreçlerini başarıyla tamamlayarak belgelerimizi aldık. AYDEP ile eğitimde kalite güvence sistemi oluşturduk. Üniversite olarak kaliteyi eğitim faaliyetlerimize yansıttık. Projelerimizle, kalite sistemimizle ve AYDEP ile adından söz ettiren bir üniversite olmayı başardık." ifadelerini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.