Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan karla mücadele ekibine teşekkür

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, iki gün boyunca devam eden kar yağışında yolları açık tutma çalışmalarında görev alan ekiplere teşekkür etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede ve mahallelerdeki tüm...

23 Ocak 2022 Pazar 14:52
Kahramankazan Belediye Başkanı Oğuz'dan karla mücadele ekibine teşekkür

 Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, iki gün boyunca devam eden kar yağışında yolları açık tutma çalışmalarında görev alan ekiplere teşekkür etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede ve mahallelerdeki tüm yollarda karla mücadele edildi.

Belediye ekipleri, kar nedeniyle araçları yollarda kalan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Oğuz, kar yağışının sorunlara neden olmaması için görevleri başında olduklarını kaydederek, "Kahramankazan Belediyesi olarak kar yağışı nedeniyle verdiğimiz mücadeleyi alnımızın akıyla gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yoğun gayret göstererek özverili çalışmalarda bulunan ekiplerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.01.2022 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.