Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, muhtarlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.Belediye Kumpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan...

24 Ağustos 2021 Salı 18:08
Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, muhtarlarla bir araya geldi

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Belediye Kumpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Oğuz, göreve geldikleri günden bu yana belediye olarak ilçe merkezinde ve mahallelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Oğuz, muhtarların vatandaşa hizmet noktasında önemli bir görev yürüttüklerini ifade etti.

Muhtarların hizmet noktasında vatandaşa dokunan "ilk elleri, yol arkadaşları" olduğunu belirten Oğuz, "Kahramankazan Belediyesi olarak muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Hizmet süremiz boyunca muhtarlarımızla birlikte omuz omuza, el ele çalışarak vatandaşımıza, ilçemize hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıda söz alan muhtarlar ise mahallelerinin kapalı sulama sistemi, semt pazarları, yol, çöp ve doğal gaz konusundaki taleplerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.