Kahramankazan Belediyesinden çiftçilere akaryakıt desteği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye tarafından çiftçilere akaryakıt desteği sağlanacağı bildirildi.Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamada, mazot desteklemesinden faydalanmak isteyen çiftçi ve üreticilerin...

19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:05
Kahramankazan Belediyesinden çiftçilere akaryakıt desteği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde belediye tarafından çiftçilere akaryakıt desteği sağlanacağı bildirildi.

Kahramankazan Belediyesinden yapılan açıklamada, mazot desteklemesinden faydalanmak isteyen çiftçi ve üreticilerin belediyeye ya da Ziraat Odasına başvurabileceği duyuruldu.

Taleplerin alınmasının ardından çiftçilere 500'er lira destek verileceği aktarılan açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Serhat Oğuz, şunları kaydetti:

"Geride bıraktığımız 3 yıllık süreçte çiftçilerimize yüzde 50 hibeyle, 3 milyon 200 bin sebze fidesi desteği vermiştik. Şimdi de mazot desteği veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde yaptığımız bu desteklemeyi önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Toprak can, toprak hayat, toprak üretim demek. Üretim olmazsa hayat durur, topraktan koparsak hayat durur. Bunun farkındayız ve onun için Kahramankazan Belediyesi olarak çiftçi ve üreticilerimize elimizden gelen desteği sonuna kadar vermeyi sürdüreceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.